A szokás nagy úr. Biztos ti is sokszor hallottátok már ezt a közmondást. Az is biztos felmerült már bennetek a hétköznapjaitok, hétvégéitek során, hogy de jó lenne ezt a bulit máshogy csinálni legyen szó családi rendezvényről vagy esküvőről. A kérdés ami ezután a kijelentés után szinte biztosra veszem, hogy megfordult a fejetekben: Mit fognak szólni hozzá a rokonok/vendégek?

Számos területen kell megfelelnünk az életben, ha buliról és szórakozásról van szó miért akarunk? Megszületett az a vízió bennünk, hogy ha a Hilltop-ot választod NE KELLJEN megfelelned. Élvezd úgy a nálunk töltött napot, családi ebéd rendezvény, esküvő, céges buli, borkóstoló ahogy tényleg jól esik. Mi ebben abszolút partnerek vagyunk, hozzunk össze egy fergeteges téli esküvőt ahol a vendégek nem azzal foglalkoznak, hogy lemenjen a nap és legyen kicsit hűvösebb, ne szorítsa őket az elegáns ruha, ne kelljen azon gondolkodni a vacsora közben, hogy vajon a klímát lehet-e hűvösebb hőfokra állítani. Mondunk még jobb ötletet a formabontó esküvőre; rugaszkodjunk el még jobban a szokásostól. Engedjük el a szokásokat, ami az esküvőket kíséri, éjféli töltött káposzta, hajnalig húzódó vonatozás. Legyen reggeltől induló a buli, egy közös brunch reggeli a lugas terasz alatt narancslével vagy bátrabbaknak proseccoval. Ha mindenki elkészült, délelőtti szertartás a dombtetőn majd egy kellemes ebéd és már indulhat is a #DayTimeWedding. Az elmúlt időszaknak köszönhetően nem is olyan elrugaszkodott terv lehet egy ilyen a jövőre nézve. Sok mindenre megoldást nyújthat az újratervezés lehetősége. Ha kicsit a tengeren túlra hajazó lagzit szeretnétek érdemes megfontolni ezt az egyedi de mégis extra lehetőséget.

Ha ezt bevállaljátok, azt garantáljuk, hogy utánatok sorra fog divatba jönni a #DayTimeWedding posztok sokasága. Teremtsetek trendet egy új kultusznak és legyen, a tiétek az első #DayTimeWedding akár még 2021-ben. Őszi szezonunkra még vannak szabad dátumaink.

Fotó: Panamy photo
Haj: Takács Lola
Smink: Husz Fédra
Ruha: Diora szalon
Elite Fashion Budapest
Furever FashionHome Design
Modellek: Olasz Noémi, Ya Ou Feng Ferenc