BIRTOKBEJÁRÁS – tuti, hogy neked is az jutott eszedbe, amikor elolvastad ezt a címet, hogy terepmintás ruhában térképpel a kezünkben sétálunk és mérnöki pontossággal fedem fel előttetek borbirtokunk paramétereit.
Megnyugtatlak, teljesen másról van szó.
Képzeld el, hogy szerelmeddel elindultok felfedezni, mi is lenne, a tökéletes helyszín ahol kimondhatjátok a boldogító IGEN-t.
Milyen érzéssel szeretnéd ezt megélni- csak jóval, igaz? (gondolom igen a válasz)
Nálunk csak jóra és pozitív energiákra számíthattok a bejárás keretei között érintjük a 4,5 hektáron elhelyezkedő Éttermünkhöz tartozó főbb részeket. Rátok figyelünk, meghallgatjuk az elképzeléseiteket, együtt ötletelünk, segítünk dűlőre jutni a kérdésekben, hiszen több éves tapasztalattal a hátunk mögött mindig lesznek olyan ötleteink, amik segítenek titeket a szervezési folyamat során. Egy finom kávé vagy tea mellett, kötelezettség nélkül beszélgethetünk. Panorámás termünkben, tervezgethetitek, hol legyen a desszert asztal, része legyen-e a dekorációnak kedvenc közös fotótok ami az első közös programotokon készült. Megnézhetitek a csodálatos dunai panorámás szobáinkat, fantáziálhattok arról milyen lesz férj és feleségként felébredni a NAGY NAP másnapján nálunk. Az említettek mellett megnézhetitek még: kilátónkat, medencénket, a borászatot és környékén levő vendégházat. A felnőtt vendégek mellett az aprótalpúaknak is igyekszünk kedvezni játszótér hintával homokozóval, gyereksarok színezővel és játékokkal. A 2021-es szezonunk egyik újítása a hordó bungallow amely egyediségével igazi bakancslistás élmény lehet az ott megszálló vendégek számára.
A személyes élmény első benyomás nagyon fontos ezt igyekszünk mi is erősíteni a hozzánk látogató pároknál. Figyelünk Rátok, és szeretnénk könnyíteni a helyszínválasztást számotokra, ha nálunk tervezitek a jövendőbeli esküvőtöket látogassatok el hozzánk egy birtokbejárásra, ahol nyugodt környezetben, a gyönyörű 200 hektár saját szőlőtőkék ölelésében festői környezetben beszélhetjük át a titeket foglalkoztató kérdéseket és nézhettek kulisszáink mögé a bejárás keretei között. Keressetek minket elérhetőségeink egyikén foglaljatok, időpontot majd írjátok is be határidőnaplótokba:
Szombat reggel 9 óra: Birtokbejárás Neszmélyen a’la Hilltop.
Tartsátok Nálunk, Magyarország legszebb borbirtokán /2018/ a Nagy Napotokat.
#kellahelyszín

Esküvőszervezés:
Kiss Alexandra
+36-70/944-3353