Sok leendő menyasszonytól hallottuk már azt a mondatot: „Bármikor csak ne karácsonykor kérje meg a kezem!”– miért tartotok ettől?

Az ünnep közeledtével mindenki sokkal szentimentálisabb szemmel tekint a világra, befelé fordulunk, tudjuk és érezzük, hogy milyen fontos a Család. Ha párunk is ezt a tábort erősíti miért ne lépjen? Miért ne legyetek ekkortól egy Család!?

Szerintünk a dátum legyen számotokra különleges és jól megjegyezhető (a férfiaknak fontos a jól megjegyezhető dátum, így a leánykérés napját biztosan megjegyzi;).

Minden lánykérés egyedi, mert egyéniségekről, Rólatok szól a Ti életetekről! Tudjuk, hogy minden lány, kislány kora óta álmodozik a nagy pillanatról.  A valódi pillanat attól lesz álomba illő, hogy amikor a párunk elhatározza magát és az általa kiválasztott napon, amire tisztességgel készül, izgul, majd  letérdel elétek és felteszi a várva várt kérdést: leszel a Feleségem” akkor szívvel tudjatok rá egy hatalmas: Igent mondani :).

Tudjuk, hogy a média a 21. századra az életünk része és nagy befolyással van ezekre a dolgokra is, hogy legyen giga különleges és extra a leánykérés,  higgyétek el, hogy az a pillanat lesz a legtökéletesebb, amit a leendő Férjetek választ.

Ismeritek már a Hilltop Borbirtok & Étterem kimeríthetetlen lehetőségeit? Számunkra nagyon fontos, hogy ismerjünk Titeket, hogy tudjuk és értsük, hogy a Nagy Napotokon mit szeretnétek: milyen stílusban, milyen emberekkel, milyen hangulatban, milyen szolgáltatókkal, milyen étel-ital palettával. Fontos, hogy tudjuk, hogy Kik vagytok!? Az első találkozásunktól meghatározó a kémia, az összhang, így nálunk kizárólag egy kolleginánk Kiss Alexandra Esküvős managerünk kommunikál, törődik veletek, aki a dekorációtól – a virág dekorig, a szolgáltatók ajánlásáig, hogy mi/ki az ami/aki nagyon jó… mi az ami közömbös, tud Nektek segíteni több 100 Esküvőnket alapul véve, + Neki minden napjait ez a Világ tölti ki.:)

Ha a gyűrű már az ujjadon van szeretnétek különleges helyszínt, közel a természethez, foglaljatok időpontot birtokbejárásra még ma, nem fogtok csalódni.