Sokat gondolkodtunk a jelenlegi helyzeten, összeült a Borhotelünk stábja megoldásokat kreálni. Arra jutottunk, hogy idén nyáron és ősszel a hétköznapi esküvő ugyan olyan jó választás, mint a hétvégi esküvő. Hogy miért?

Gondoljatok bele, hogy hány ismerősötöknek van lefoglalt, tervezett nyári 1 hetes vakációja az idei évben? A mi ismerőseink közül egyet sem tudtunk mondani. Ha az esküvői dátumot egy hétfői napra teszitek, akkor szabadságot kell kivenni hétfőre és keddre: így hétfőn van a Nagy Napotok, kedden még lehet nálunk ejtőzni a családdal, barátokkal. A borbirtokunkon: medencézni, teraszozni, beszélgetni, sütögetni, vissza nézhetitek az előző nap legviccesebb mozzanatait. Egybe lesz a násznépnek is 4 szabadnapja, hosszú hétvégéje, ami egy kisebb nyaralással is felér a “Magyar Toscanaban”. Sikkes a hétköznap, főleg ha majd visszaemlékeztek vagy mesélitek valakinek, hogy a Ti esküvőtök hétfőn volt.

+ 1-2 érv a hétfő mellett:

  • A szolgáltatóitok is könnyebben tudnak ilyen időpontot szabaddá tenni, főleg ha a meglévő időpontotok a korona vírus áldozata lett.
  • Arról nem is beszélve, hogy így egész hétvége ott van a finomhangolásra: pihenés, kozmetikus, fodrász, edzés stb.
  • Nincs terembérleti díj
  • Már vasárnap be tudtok költözni a Borhotelünkbe így nem reggel kell kapkodni, hogy időben elfoglaljátok a szállást
  • A szűk család/baráti kör már vasárnap együtt hangolódik esti fröccsözéssel, borozással a teraszunkon
  • Több hétköznapos időpont van mint pénteki vagy szombati

Legyen a Nagy nap csütörtökön ?
Ha nincs pénteken esküvőnk akkor ugyan ezt pepitában le lehet játszani:  csütörtök esküvő, pénteken Hilltop ejtőzés és még ott van pihenésre a szombat, vasárnap. Éljen a hosszú hétvége!

A mondanivalónk, ötletünk, hogy az esküvőtök lehet a násznépnek egy jó party, egy kisebb nyaralással egybe kötve! 
Szerintünk ez mindenkire rá fog férni. Ez nem “hétköznapi” esküvő lesz!

    

 

Kérjetek személyre szabott ajánlatot most!

#kellahelyszín
#nemhétköznapi
#esküvő
#hilltopborhotel