Az esküvőszervezés nagyon szép és izgalmas, ugyanakkor bonyolult munka: megszervezése aprólékos, sok teendővel járó feladat, ezért időben kell elkezdened!

Az esküvő szervezés buktatói közül a legnagyobb maga az idő. Sokan azt gondolják, hogy „egy egész estés bulit megszervezek néhány hét alatt”, de sajnos ez nagyon ritkán van így. Figyelembe kell venni, hogy amennyi dolgot szeretnénk (ruha, gyűrű, torta, helyszín, stb.), annyi szolgáltatónak kell utána járni, egyeztetni akár többször is… Ez bizony a mindennapok mellett nem csak pár napos, hetes szervezést igényel.

Mi történik, ha túl rövid időt szánsz a szervezésre?

  • Először is, biztos lehetsz benne, hogy a legjobb szolgáltatók már foglaltak. Számíts rá, hogy a népszerű dátumok hamar elkelnek, a Hilltop Étterem és Borhotelt egyre gyakrabban már két évvel előre is lefoglalják! Ti ne maradjatok le az áhított dátumról, kérjetek ajánlatot most!
  • Nem jut elég idő átgondolni mit szeretnél és megtalálni azt, ami leginkább megfelel annak. Azaz ha valaki nem kezdi el időben a szervezést, sajnos kompromisszumokat kell kötnie, általában egy-egy dolgot máshogy kell elfogadnia, mint ahogy megálmodott, vagy akár le is kell mondania róla.
  • Kapkodnod kell, amitől stresszes leszel és a nagy feszültségben, rohanásban megfeledkezhetsz kulcsfontosságú dolgokról.

Tehát hacsak nem nagyon szezonon kívüli esküvőd lesz (a szezon májustól szeptemberig tart, de általában áprilisban és októberben is magas a foglaltság), és biztosra szeretnél menni, akkor 1-1,5 vagy 2 évvel előre foglaljátok le a számotokra tökéletes dátumot. Ne is habozz tovább, kérj ajánlatot most!