A legtöbb embernek az esküvő időpontjáról egy szombati nap jut eszébe, pedig a pénteki esküvőnek számos előnye van. Bemutatjuk, hogy miért érdemes pénteken tartanod az esküvődet!

  1. Nagyobb eséllyel lesz szabad az álomhelyszín és a többi esküvői szolgáltató

A szervezés kapcsán az első nehézség gyakran abból adódik, hogy a kinézett álomhelyszín már foglalt az év szinte összes szombatján – ahogy a „Magyarország Legszebb Nagybirtoka 2018” címet elnyert szőlőbirtok közepén elhelyezkedő Hilltop Borhotel és Étteremben is már csak alig vannak szabad szombatok 2019-re.

Esetleg az is előfordulhat, hogy a fotósnak, akihez ragaszkodnak, tele van a naptára. A legnépszerűbb helyeken és a legjobb szolgáltatóknál még pénteki esküvő esetén is előfordulhat ütközés, de korántsem olyan nagy százalékban, mint a szombati esküvőknél. Egy keddi vagy szerdai esküvőnél pedig szinte garantált, hogy a legtöbb időpontban szabadok lesznek a kinézett álomszolgáltatók. Főleg, ha többekhez is ragaszkodnak egyszerre.

  1. 2019-ben 10% kedvezmény adunk az étel/ital menü árából, ha egy pénteki napot mellett döntötök!

A kedvezmény feltételei:

  • pénteki időpont foglalása a 2019-es évre
  • min. 80 fős esküvő
  • foglaló kifizetése február 28-ig

Kérj árajánlatot még ma, nehogy lemaradj a kedvezményről!

  1. Előttetek az egész hétvége

Pszichésen nagyon sokat jelenthet az ellazulásban, ha a násznép nem azt érzi, hogy másnap már vasárnap és egy napja marad kipihennie magát a hétfői munkanapig. Egy pénteki esküvő azért is ideális, mert még előttetek van az egész hétvége. Szombaton akár egy szűkebb körű, kötetlenebb „morzsapartival” is le lehet zárni az ünneplést. Vissza lehet nézni a rokonok által készített fotókat és meg lehet beszélni az előző nap történéseit. Így vasárnap már mindenki száz százalékosan a pihenésre koncentrálhat.

  1. Meghittebb szertartás

Nem kell hajnalok hajnalán „tábort verni” az Anyakönyvi Hivatal épülete előtt, majd valóságos közelharc árán „megszerezni” az áhított napra a legideálisabb időpontot, amely főleg a kültéri szertartások esetén okoz nehézséget, hiszen lássuk be, mindenki délután négy és hat óra között szeretné kimondani a boldogító igent.

Egy pénteki esküvő esetén minden bizonnyal a szertartás is sokkal meghittebb, szívhez szólóbb, személyesebb hangvételű lesz, hiszen nem érzitek úgy, hogy a „Megkérjük a kedves hozzátartozókat, hogy a párnak a házassági termen kívül gratuláljanak.” mondattal szó szerint ki lettek tessékelve a házasságkötő teremből, ahol a nyári szombatokon szinte egymásnak adják a párok a kilincset.

  1. A munkanap nem akadály

„Sokan azért nem szeretnének pénteki esküvőt, mert félnek attól, hogy a násznép fele nem fog ráérni vagy szabadnapot kell kivennie az esküvő miatt. A tapasztalataim szerint ez sem szokott problémát okozni, ha időben (6-8 hónappal az esemény előtt, akár emailben) kiküldi a pár a „Save the date” értesítőket. Még ha délután 4-5 körül kezdődik is a szertartás, akkor is csak maximum fél nap szabadságot jelent egy pénteki esküvő. Ez pedig az esetek túlnyomó részében senkinek sem szokott gondot okozni abban, hogy a párral együtt örüljön életük nagy napján.” Vágvölgyi Andrea esküvőszervező

Kérj árajánlatot MOST néhány kattintással!