Szeretnénk egy Pár számára még örömtelibbé tenni a Nagy Napot. Gyertek és álmodjuk meg együtt a tökéletes esküvőt a vintage hangulatú Hilltop Borhotel és Étteremben.

 

Olyan esküvői helyszínt kerestek, ahol a szemet gyönyörködtető panoráma, a csodálatos vintage hangulat és a finom ízek találkoznak? Akkor jó helyen jártok! Foglaljátok le még ma a Hilltop Borhotel és Éttermet a Nagy Napotokra, hiszen a 2018.07.30-ig lefoglalózott 2019-es évi esküvők között 1.000.000,-Ft- ot sorsolunk ki. Nincs más dolgotok, mint 2018.07.30-ig befizetni az előleget 2019. évi esküvőtökre, ami minimum 90 fős és hátra dőlve várni, ahogy 2018. 08. 08-án 18:00 órakor facebookon élő videó közvetítés alatt bedobjuk a neteket egy dobozba, ahonnan kihúzzuk a nyertes Párt. A szerencsések 1.000.000,-Ft- tal, igen egy millió forinttal lesznek gazdagabbak, hiszen ennyit fogunk levonni a fizetendő végösszegből.

Amikor megtalálod az igazit azonnal érzed, hogy ő az. Érzed, hogy már nem akarsz mást. Biztos vagy benne, hogy életed részévé kell, hogy váljon. Váljatok végérvényesen eggyé a neszmélyi Melegeshegy szőlős dűnéivel körbe ölelt csúcsain. Ragyogja be szerelmetek az egész hegytetőt, és élvezzétek a kizárólagosságot, ameddig a szem ellát, vagy válasszátok ki a megfelelő helyszínt közös életetek első felejthetetlen óráihoz. A vintage hangulatú borhotel szobái nyugodt álmot nyújtanak az első közös bormámoros éjszakátoknak. Gyertek el hozzánk, és éljétek át a magyar Toscana fenséges hangulatát.